2014. november 26., szerda

I´m not a girl, not yet a woman


                                          "Elmennék én világgá, de itt vagyok a világban..."

Egy 22 éves lány vagyok, aki a határon túl született és éli az életét továbbra is. Jövőre, ha minden jól megy, végre lediplomázom és elkezdődik a nagybetűs élet. A foci és z F1 jelentette sokáig a levegőt, de a mindennapok kezdenek egyre messzebbre sodorni tőlük. Ha nem a foci, akkor a könyvek és a sorozatok jelentik számomra a menedéket, a biztos pontot az életemben...
    
22 évesen a legtöbb ember már tudja, legalább is érzi, hogy merre tart az élete. Vannak céljai, álmai, amikért küzd, és minél többet ezekből el is szeretne érni.
Bárcsak ez rám is vonatkozna. Néha úgy érzem, mintha megkrekedtem volna múlt és jövő között , és csak lebegnék a semmiben. Elvesztettem valamit, valami hiányzik belőlem. Semmi se hajt előre, nincs bennem meg a küzdeni akarás. Élem az életem napról napra célok és elhatározások nélkül. 
Szeretném megtalálni, hol húnyt ki belőlem az a kis láng, és szeretnék visszatalálni a régi önmagamhoz, hogy újra elkezdjem élni az ÉLETEM és ne csak túlélni.

22 évesen elvárják az embertől, hogy belépjen a nagy betűs életbe, hogy fontos döntéseket hozzon, amik meghatározzák majd az életét. Ennyi idősen már illene tudni, milyen irányban is akarjuk, hogy az életünk folytatódjon.
Mindig is irigyeltem, már a középiskolában is,hogy a legtöbben már tudták, mit akarnak kezdeni az életükkel. Orvosok, ügyvédek, geológusok, mindegy mik akartak lenni, de a lényeg, hogy tudták, míg én még a jelentkező ív feladásának napján se tudtam, mit szeretnék tovább tanulni. Ez a tény 4 főiskolai év után se változott. Csak tapogatózok, mi érdekelhet, mivel szeretnék foglalkozni, merre kellene indulnom.

Szeretném megtalálni az utam, a helyem ebben a nagyvilágban és nem mindig csak egyedül éreznem magam még a legnagyobb tömegben is. Nem szeretnék kívülálló lenni, csak egyszerűen jól érezni magam a saját bőrömben.

      Remélem egy napon sikerül, addig is itt leszek és megosztom veletek a világom kisebb darabkáit.
S ki tudja, lehet pont ez az út vezet majd el a céljaim felé ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése