Tudnivalók

Egy egyszerű 22 éves lány blogjára tévedtél, aki a nem is annyira egyszerű világban próbál helyet találni és megküzdeni a mindennapokkal. Az élete sokáug csak a foci körül forgott, de mit tesz az ember, mikor fel kell adnia az egyetlen dolgot, ami ért valamit az életében...

Minden embernek szüksége van egy búvóhelyre, ahová elrejtőzhet a világ gondjai, problémái elől, vagy csak ha néha meg akar szökni a saját életéből egy kicsit.

Gratulálok! Te most az én kis rejtekhelyemre kerültél. Remélem találsz itt valamit, ami majd megfog és visszahoz ide :)

Hogy miről olvashatsz erre?

Mindenről, ami fontos szerepet játszik az életemben és nélküle nem lennék ugyan az az ember. Lehet ez egy kép, egy dal, egy könyv, egy élmény, egy sport vagy akár egy találkozás.
A könyvek, a sorozatok, a foci és az f1 biztos, hogy rendzseres téma lesz, mivel nélkülük talán levegőt venni se tudnék, annyira az életem részévé váltak.Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak valamit tudni szeretnél megtalálsz az alábbi közösségi oldalakon:

A blogon található képeket általában a Google, és Tumblr oldalaknak köszönhetem, az oldal kinézetéhez szükséges kódokat, pedig a Linda Design oldalon találhatjátok meg :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése